What I'm offering Servicii

Bună, sunt Christa, bine ai venit!

Sunt fotograf cu acreditat de mai mult de 10 ani. Prima interacțiune mai serioasă cu un aparat foto am avut-o la 15-16 ani si de atunci am început sa cochetez cu fotografia.

Sedințe foto CHRISTMAS
It’s that time of the year!!! Ador Crăciunul și ador această nouă tendință de fotografii de familie de crăciun. Orice activitate de familie, acel quality time este cel mai frumos cadou pe care îl putem face celor dragi, dacă aceste momente mai sunt și surprinse de un aparat foto, atunci aceste amintiri nu vor avea niciodată șansa sa se estompeze în memorie. Hai să povestim împreună Crăciunul acesta, să ne distrăm și să imortalizăm minunea aceea numită familie!
Sedințe foto FAMILY
Cred că dintre toate minunile pe care ni le oferă viața,cea mai frumoasă și de preț este familia. Fotografiile de familie sunt mereu încărcate de emoție, de amintiri legate de sentimente. Hai să arătăm tuturor povestea ta de familie, că e familie mică sau mare, pentru tine va fi mereu perfectă, lasă-mă să capturez asta în imagini.
Sedințe foto MATERNITY
Când iubirea nu mai încape în două inimi, ia naștere a treia. Ador burticile de graviduțe, emoțiile ce vin odată cu ele, cum radiază mămicile gândindu-se la minunea ce urmează să intre pe ușa vieții lor. Cu mici temeri, poate și nesiguranțe pasesc în studio, ca mai apoi să devină adevărate zeițe. Hai să povestim în imagini minunea pe care o trăiești!
Sedințe foto BIRTHDAY
Ziua din an când totul se învârte în jurul sărbătoritului trebuie documentată pe măsură! Fie că vorbim de prima aniversare, fie că e a 18-a sau a 60-a, fiecare zi de nastere merită capturată, povestită în imagini cu emoție. Hai să povestim împreună, ca mai târziu să vă amintiți împreună de fiecare mic detaliu!
Sedințe foto PRODUCT
O imagine profi a produselor tale, va arăta și clienților tăi că și tu ești profi, te respecți, îți respecți produsul și arăți exact calitatea produselor tale. Hai să creăm împreună identitatea vizuală, să spunem împreună povestea produselor tale!
Sedințe foto EVENTS
Evenimentele speciale din viața ta merită o atenție deosebită și o amintire pe măsură. Sunt momente fericite, pline de emoție și energie pozitivă, lasă-mă să surprind povestea evenimentului tău în imagini, care să te facă să retrăiești acele emoții ori de câte ori le privești, indiferent după cât timp.
Sedințe foto THIS IS ME
This is me este un pachet special, destinat în special celor care realizează mici sau mai mari minuni, aflați la început de drum. Pachetul conține fotografierea a 5 produse, plus un mini shooting cu omul din spatele acestor produse. Lasa-ma sa te ajut sa îți creezi sau chiar sa îți crești brandul personal, cu ajutorul fotografiilor profi. Hai să povestim împreună în imagini!

According to Successfully Projects My Skills Level

92%
Personal Sessions
78%
Love Stories
92%
Weddings and Events
87%
Commercial Photography
Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.