Who am I? About Me

Despre mine Bună, sunt Christa, bine ai venit!

Sunt fotograf acreditat de mai mult de 10 ani. Prima interacțiune mai serioasă cu un aparat foto am avut-o la 15-16 ani si de atunci am început sa cochetez cu fotografia. La 18 ani am avut prima expoziție foto, în cadrul festivalului Etnovember, urmând mai multe, pe teme diverse, de la natura, copii, bătrâni, sport, food art, animăluțe etc. Din 2011 sunt fotograf acreditat, în anii următori am fotografiat diferite evenimente nunți, botezuri, evenimente corporate.

În 2020, am hotarât să îmi deschid propriul studio foto, pentru a-mi putea manifesta în voie creativitatea, bucurând-mi sufletul și sper eu și sufletul celor care îmi calcă pragul, și nu numai.

Sunt o fire curioasă, veselă si vorbareață. Îmi place să cunosc oameni, să învăț mereu lucruri noi, sunt atentă la detalii și fac tot ce îmi stă in putință să ajut. Îmi place și să  meșteresc cum îmi place mie să spun, să încerc fel si fel de tehnici pentru a obține fel și fel de lucrușoare hand made. Am și o latură tehnică, vreau să știu de ce se întâmpla ceva într-un anumit fel , cam în orice aspect al vieții sunt așa, dar în ceea ce privește fotografia, asta împreună cu creativitatea mă ajuta sa obțin rezultatul dorit.

Așadar, hai să ne cunoastem!

Viziunea THE CHARMING PHOTO STUDIO

Mereu mi-au plăcut poveștile! Când eram micuță, micuță am avut o mică problemă medicală, făcusem o otită mai serioasă la ambele urechi și pentru că eram încă în perioada creșterii dințiilor, eu arătând că mă doare când o ureche când cealaltă, ai mei nu și-au dat seama de problemă, până în dimineața în care făcusem o semipareză facială de toată frumusețea. Au urmat o perioadă de tratamente, cu parafină fierbinte pe față și fel și fel de minuni. Și acum abia stau locului, mereu am fost așa, dar pe vremea aceea… să zicem doar că nu s-au plictisit cu mine! Când mergeam la tratament mama, ca să mă țină cât de cât locului, îmi spunea mereu povestea Scufiței Roși, și nu pentru că nu știa alta, ci pentru că eu ceream mereu aceași poveste. Și cum ajungeam noi la partea aia cu ce îi duce Scufița bunicii, începeam să însirăm și aia, și ailaltă, săraca, nu stiu cum ducea toate cele într-un coșuleț, ca nici în trei camioane nu ar fi încăput, dar măcar stăteam cuminte și liniștită. M-am făcut bine, mi-am revenit și am început grădinița. Aveam serbare, bal mascat, și ghiciți în ce eram costumată! În Scufița Rosie, desigur. La momentul respectiv mama avea în sufragerie in tapet foto mare cât tot peretele cu o pădure, m-au suit frumos pe un fotoliu și mi-au facut poză cu padurea în spate, Scufița Rosie în pădure, o fotografie cu și despre mine și ceea ce îmi plăcea mie atât de mult la vremea respectivă.

Aceasta este și viziunea THE CHARMING PHOTO STUDIO , fotografii cu poveste, nu numai cu, ci mai ales despre ceea ce este cel fotografiat în momentul acela. Așadar, spune-mi cine ești, ce îți place și hai să spunem împreună povestea TA în imagini!

Unde se intampla magia My Studio

Un locșor mic, cochet,o bucățică din sufletul meu, hai să ți-l prezint!

Studioul este un loc foarte deosebit pentru sufletul meu, mă încântă, mă umple de energie pozitivă. Cea mai frumoasă parte pentru mine în tot ceea ce înseamnă acest proiect este implicarea celor dragi mie în realizarea acestui vis. Începând de la renovarea spațiului, la care am pus umărul cu mic cu mare, pentru că da, am vopsit, montat parchet toate cele, până la realizarea logo-ului, făcut de fratele meu. Chiar și la recuzită, ba lucrușoare croșetate de mama, pana la suporți și elemente de recuzită făcute de tata, în fiecare mic detaliu oriunde mă uit există suflet și iubire, ceva făcut pentru visul meu, de către cei dragi mie. Cred în matra de a da bine și vei primi bine la rândul tău și în realizarea acestui studio, chiar am primit la rândul meu iubirea înzecit.

Expoziții, Conferințe, Cursuri

2011 – Curs foto acreditat la Art Production Brașov

2009 – 2016 – După cum am scris și în scurta mea descriere, am avut câteva expoziții foto în cadrul festivalului Etnovember, câștigând și premii pentru aceste fotografii, totul culminând cu anul 2018, când am avut ocazia să jurizez alături de alți 2 fotografi profesioniști, să decidem în anul acela cine merită premiile speciale pentru fotografie.

Un alt moment deosebit a fost în anul 2014 când întreaga mea expoziție foto a fost cumpărată și a plecat în Belgia, pentru a înveseli acolo zilele cuiva. A fost extrem de emoționant și satisfăcătoare toată experiența.

2021, august –  Conferința Family Portrait Academy, Cluj

2021, noiembrie – Masterclass Nud Artistic by Claudiu Guraliuc, București

Colaboratori

-elemente lemn si pirogravură: Artivos Laser

-albume: Koncept  Albums

-elemente croșetate: Bucuria’

-hairstyling: Alina Ionel

-printare 3D: Artizan Treid

 

before

Ce spun Clientii mei

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.